Är du serviceinriktad och intresserad av nya möjligheter?

Vi är alltid intresserad av nya medarbetare som vill göra karriär!


Är du på jakt efter nya utmaningar och brinner för service precis som vi? Skicka då in en ansökan,
så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

Vi är alltid i behov av nya talanger, oberoende av tidigare erfarenhet. Vid intresse av att komma i
kontakt med oss, maila till info@responsa.se eller gör en spontanansökan direkt här.


Har du kanske drömmar om att göra karriär inom restaurang-, event- och servicebranschen? Då är det här det börjar.Lediga jobb

Våra jobbannonser kommer att publiceras här inom kort. Skicka gärna en spontanansökan via formuläret, glöm inte att bifoga din CV.

Skicka spontanansökan


  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  Gör karriär i servicebranschen!

  Hos oss hittar du jobb av olika karaktär. Viktigast av allt är att du tycker att service är roligt och gillar möten med nya människor. Resten löser vi tillsammans längst vägen. Oberoende av vilken erfarenhet du har sedan innan, så utbildas du alltid för att du ska vara så förberedd som möjligt inför ditt nya jobb.

  Vår målsättning är att det ska bli en perfekt matchning mellan dig och företaget du ska jobba för. För oss är det dock lika viktigt att vi vill forma framtidens bästa personal och vill därför att du ska få möjligheten att utveckla din servicekänsla där ingen kommer att kunna slå dig på fingrarna. Kort förklarat erbjuder vi det som behövs för att du ska utvecklas och bli så vass som möjligt.


  Serviceyrken är en spännande bransch med massor av möjligheter! Du kan skapa ditt eget schema och flexibla arbetstider.


  Fördelar med att jobba på Responsa

  • Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar för att du ska få bästa möjliga start när du tar dig an nya uppdrag. Men även för att du ska få utveckla dina färdigheter och hela tiden bli ännu vassare på jobbet.

  • Hur långt du vill nå och hur snabbt du vill komma dit är upp till dig, men med oss på Responsa har du alla möjligheter i världen att nå dit du vill snabbare. Även om du kanske inte riktigt vet exakt vart du vill i karriären ännu.

  • Väger tungt på ditt CV. I takt med att du tar på dig fler spännande jobb kommer även ditt CV att växa och fyllas med värdefulla meriter att visa upp om du skulle söka ett nytt jobb.

  • Schyssta villkor. Naturligtvis jobbar du alltid under både bra avtal och marknadsmässig lön.

  Responsa erbjuder

  • Flexibla arbetstider. Med oss kan du bestämma när och hur mycket du vill jobba. Det finns gott om både dags- och kvällsjobb. Det är utvecklande. Du har möjligheten att jobba hos olika företag och prova på olika ansvarsområden. Den praktiska erfarenheter som du får under de uppdrag du är på kommer vara ovärderlig i framtiden.

  • Väger tungt på ditt CV. I takt med att du tar på dig fler spännande jobb kommer även ditt CV att växa och fyllas med värdefulla meriter att visa upp om du skulle söka ett nytt jobb.

  • Bredda ditt kontaktnät. När du jobbar hos oss möter du nya människor och har möjligheten att skapa många bra kontakter.

  • Stor variation. Företagen som är våra uppdragsgivare är många, arbetsuppgifterna varierar och du får arbeta med många spännande människor. Kanske en vän för livet, kanske en framtida arbetsgivare.

  • Få in en fot i framgångsrika verksamheter. Visar du framfötterna finns goda möjligheter att ett extrajobb mynnar ut i en fast anställning.

  • Schyssta villkor. Naturligtvis jobbar du alltid under både bra avtal och marknadsmässig lön. Är du driven och visar framfötterna under de uppdrag som du är på, finns massor av möjligheter att utbildas med oss och därefter också få en fast anställning. Vem vet, kanske innebär ett extrajobb via Responsa till fantastiska möjligheter som leder till din drömtjänst.