Hej! Tveka inte att kontakta mig om du söker personal eller jobb!


Anette

Grundare och VD
Anette har genom sina 28 år i branschen lång erfarenhet av dels egna verksamheter inom konferensanläggning, festvåning samt à la carte restaurang. Tidigare har Anette arbetat som Food and Beverage Manager i hotellnäringen och varit platschef på en av Stockholms största restaurangkoncerner. Hennes stora intresse för mat och dryck gör att hennes sommelierexamen hålls uppdaterad.

2012 startade Anette Responsa då behovet på marknaden för bemanning var stort samtidigt som många unga talanger behövde komma ut i arbetslivet. Branschen behöver fyllas på med kommande generationer och där föddes idén om att utbilda unga profiler och ge dem en bättre möjlighet att komma in i arbetslivet. Responsa skulle kombinera och premiera inställning och attityd med utbildning och det visade sig vara ett vinnande koncept.

Anette har ett starkt engagemang i sin personal och har i grunden en examen som HR-Chef och personalvetare. Alla åtaganden och uppdrag tas an med lika respekt och matchningen personal vs kund är lika viktig.