Vi rekryterar och utbildar personal till restaurang- och servicebranschen.

Är du i behov av serviceinriktad personal? Anlita Responsa rekrytering & bemanning!


Smartare bemanning och träffsäker service exakt efter dina behov när du behöver det. Visst låter det bra? Kanske behöver du tillfälligt hyra in personal när ordinarie personal inte är tillgänglig. Kanske står du inför en period med hög belastning. Kanske funderar du på att anställa personal, men är osäker på hur du ska få tiden att räcka och vart du ska börja. Anledningarna till att man väljer att hyra in personal är många. Oberoende av vad din anledning är, så kan vi på Responsa med största sannolikhet tillsätta den perfekta resursen utefter just dina behov.

Av erfarenhet vet vi att inget uppdrag är det andra likt och innebär olika behov. Därför är det en självklarhet för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar för alla våra uppdragsgivare. En sak som du som uppdragsgivare kan vara säker på är att vi alltid matchar våra konsulter efter dina behov och att alla genuint brinner för service.

Precis som vi!


Skicklig personal till restaurang-, event- och servicebranschen. Vi utbildar alla våra konsulter utifrån behov.Rätt kandidat för varje uppdrag.


För att tillgodose skicklig personal till restaurang-, event- och servicebranschen och de behov som finns så utbildar vi alla våra konsulter. Vi skräddarsyr utbildningar för vår personal för att ge dig som kund vad du behöver. Vi vet att det är då de bästa förutsättningarna skapas. Med oss ska du aldrig behöva oroa dig. Vi kan hjälpa dig vid såväl akuta behov som planerad rekrytering och har som målsättning att alltid kunna tillsätta kompetent personal när du behöver det.

Du kan vända dig till oss och lita på att vi tar hand om allt. Från identifiering av vilken medarbetare som passar bäst hos dig, till de administrativa momenten så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Målsättningen är naturligtvis att det ska bli en perfekt matchning mellan personal och kund, men också att forma framtidens bästa personal. Med oss på Responsa får du serviceinriktad personal med bemötande och värdskap i särklass. Kort sagt erbjuder vi det som behövs för att du ska få det lilla extra.

Servicepersonal, bemanning i Stockholm
Är du i behov av skicklig personal med känsla för service? Då är du välkommen att kontakta oss. Tillsammans ser vi till att identifiera och tillsätta rätt resurser utifrån era behov.

Jobbintervju hos Responsa. Sök jobb i serviceyrken i Stockholm

Att hyra eller hyrköpa personal.

Ibland kan det vara svårt att veta om man har ett tillfälligt eller permanent behov av personal. Då finns det möjlighet att hyrköpa, vilket innebär att man hyr först och anställer sedan. Detta koncept är ett perfekt alternativ för dig som vill känna in en potentiell medarbetare och hur behovet egentligen ser ut, för att därefter fatta ett beslut om en eventuell anställning.
Vi tar hand om rekryteringsprocessens samtliga led och du bestämmer hur du vill bemanna. Hela processen skräddarsys och vi utbildar personalen utefter dina unika behov.

Vår förmåga att gå in på djupet och verkligen förstå våra uppdragsgivares verksamheter är vår styrka. Vi hoppas att vi kan hjälpa även dig med en minst lika framgångsrik rekrytering.