Trädgårdstjänster

Vi tar hand om din trädgård

Det mesta inom hushållsnära tjänster innefattas av RUT-avdrag vilket många gånger gör det värt att låta oss ta hand om det.

Responsa fixar allt möjligt tänkbart som du känner att du inte hinner med. Vi har en öppen dialog och löser det du vill ha hjälp med på bästa sätt. Vi är till för er och vill vara så flexibla vi bara kan för att göra dig nöjd och för att du ska hinna med det som du behöver prioritera.

Har du under vintern fyllt på förråden så du knappt kommer åt dina trädgårdsverktyg? Lugn, vi kommer och röjer upp. Gör en hög med det du vill ska slängas så kör vi det till tippen.

Nu när våren står i antågande så kanske trädgården känns övermäktig att hinna med. Vi hjälper er med att kratta bort alla löv, rensa ogräs, rengöra hängrännorna, klippa buskar eller rengöra altanen. Vi offererar er stort som smått.

Just nu har vi vårerbjudande:

En heldags vårstädning av hemmet – allt utfört på en och samma dag och till ett fast pris!

I paketet ingår trädgårdsarbete, storstädning av hemmet, fönsterputs och annat fix och trix. När ni kommer hem i slutet av dagen välkomnas ni till ett väldoftande, skinande rent hem. 


Pris, exempel:
Trädgårdstjänster 245,00


Samtliga priser är per timme, efter RUT-avdrag och inklusive moms.

All vår personal är tryggt försäkrade och vi tillämpar gällande kollektivavtal samt är kopplade till Fora tjänstepension. Vi värnar om våra medarbetare och ser till att de trivs hos oss.

Alla våra medarbetare utbildas innan de startar sina uppdrag.

Vår vision och våra mål sedan starten 2012 har varit att utbilda den yngre generationen för att möjliggöra att de kommer in på arbetsmarknaden. Denna utbildning innefattar förutom yrkesprofession en serviceutbildning som vi anser att alla har nytta av i alla branscher. Vi rekryterar utefter profil för bästa matchning till våra kunder. 

Skicka en förfrågan

    Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.