Städ & fönsterputs

Vi tar hand om ert hem och putsar era fönster. Du får mer tid till det du vill och behöver prioritera.

Tänk att kliva in genom ytterdörren och mötas av doften av nystädat. 

Vi ser till att du slipper grus under fötterna och skor huller om buller innanför dörren. Ditt hem är skinande rent. I köket är allt undanplockat och rent, bara att sätta igång med middagen. Badrum är skinande och på kvällen går du och lägger dig i en nybäddad säng med rena lakan.


Just nu har vi hösterbjudande:

En heldags höststädning av hemmet – allt utfört på en och samma dag och till ett fast pris!

I paketet ingår trädgårdsarbete, storstädning av hemmet, fönsterputs och annat fix och trix. När ni kommer hem i slutet av dagen välkomnas ni till ett väldoftande, skinande rent hem. 

Drömmen om en enklare vardag behöver inte vara långt borta. Att få släppa stressen och känna sig helt lugn med att överlåta städ och annat tidskrävande kan kännas som en utopi för många. Med höjt RUT-avdrag är det mer tillgängligt för alla.

Vi kommer till er för ett kostnadsfritt möte där vi går igenom önskemål och funderingar. Tillsammans bestämmer vi konkret hur ni vill ha det och hur det ska gå till. Varje hem är unikt.

Efter era önskemål sätter vi därefter ihop det paket och schema ni anser passa just era behov. Inga dolda kostnader finns och vi ser till att prisbilden är klar och vad som ingår därtill.

Responsa erbjuder faktura med eller utan avdragen RUT. Vi sköter alla avdrag och kontakten med skatteverket.

Vill man inte boka upp sig på fasta tider är vi flexibla tidsmässigt och kommer när det passar er.

Vi kan även ta hand om ned- och uppackning vid flytt samt ordna med flyttransporten. 


Pris, exempel:
Hemstäd engångsstäd 225,00
Fönsterputs 265,00
Flyttstäd 245,00
Hemstäd abonnemang, efter offert.


Samtliga priser är per timme, efter RUT-avdrag och inklusive moms.

All vår personal är tryggt försäkrade och vi tillämpar gällande kollektivavtal samt är kopplade till Fora tjänstepension. Vi värnar om våra medarbetare och ser till att de trivs hos oss.

Alla våra medarbetare utbildas innan de startar sina uppdrag.

Vår vision och våra mål sedan starten 2012 har varit att utbilda den yngre generationen för att möjliggöra att de kommer in på arbetsmarknaden. Denna utbildning innefattar förutom yrkesprofession en serviceutbildning som vi anser att alla har nytta av i alla branscher. Vi rekryterar utefter profil för bästa matchning till våra kunder. 

*Priset avser villa 125-150 kvm, tomtarbete 8 timmar.  Priset fastställs efter hembesök och offert. 



Våra åtgärder i samband med Covid-19

Vi på Responsa värnar alltid om våra kunder och medarbetares bästa för att vara en trygg leverantör, partner och arbetsgivare.

Vi har i samband med Covid-19 tagit fram extra försiktighetsåtgärder då vi är hemma hos eller eller på ert kontor och städar för att förhindra smitta. Vi vädjar också till våra kunder att vara extra försiktiga genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och därmed vara hemma vid sjukdom och avboka städning i hemmet om någon är sjuk. Vi har som gratis tilläggstjänst under denna tid ytdesinfektion av utsatta ytor som handtag, tryckknappar och kranar. 

Responsa är ett tryggt val av firma.

Skicka en förfrågan

    Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.