Bostadsrättsföreningar

Din bostadsrättsförening

Sitter du i styrelsen i din bostadsrättsförening och ni hinner inte med? Låt Responsa hjälpa till!

Behöver er bostadsrättsförening hjälp med att röja förråd eller fixa någonting ute så finns vi här. Vi tar bort oönskade sopor i
soprummen och kör till tippen. Vi utför trappstäd, målar staketet på innergården, det finns alltid saker att rusta upp och slipa på inför utomhussäsongen.

Med Responsa som hjälpande hand vet ni att ni har gjort ett tryggt val av firma. Våra anställda omfattas av försäkring och har bra villkor och vi tillämpar konkurrenskraftig löner. Responsa står för omsorg, ansvar och kvalitet. 

Hör av er till oss så kan vi prata om era behov.
Mail: info@responsa.se
Telefon: 08-522 317 10


Pris, exempel företag/föreningar:
Städning 335,00 + moms
Roddare/Fix & Trix 390,00 + moms


Pris, exempel företag/föreningar:
Städning 335,00 + moms
Roddare/Fix & Trix 390,00 + moms


Samtliga priser är per timme och exklusive moms.

All vår personal är tryggt försäkrade och vi tillämpar gällande kollektivavtal samt är kopplade till Fora tjänstepension. Vi värnar om våra medarbetare och ser till att de trivs hos oss.

Alla våra medarbetare utbildas innan de startar sina uppdrag.Vår (Responsas) vision och våra mål sedan starten 2012 har varit att utbilda den yngre generationen för att möjliggöra att de kommer in på arbetsmarknaden. Denna utbildning innefattar förutom yrkesprofession en serviceutbildning som vi anser att alla har nytta av i alla branscher.
Vi rekryterar utefter profil för bästa matchning till våra kunder. 

Skicka en förfrågan

    Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.